A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Мир починається з добра

Дата: 21.09.2019 16:03
Кількість переглядів: 267

Мир починається з добра

Ще декілька років тому у такий сонячний вересневий день ми і гадки не мали, що хтось чи щось може порушити наше щасливе життя, що слово «мир» для народу України набуде такого великого, цінного і бажаного значення.

21 вересня - Міжнародний день миру. Щороку в цей день люди в усьому світі збираються, щоб вшанувати пам’ять жертв непорозумінь і конфліктів, а також заявити про власну готовність присвятити себе втіленню в життя  мрії людства. Це – побудова безпечного, справедливого світу.

Відзначення Дня миру в Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 мало на меті   ознайомити учнів з історією започаткування цього свята, виховувати у дітей почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю. Протягом дня пройшли тематичні виховні години, було проведено акцію  «Голуб миру» та організовано шкільну виставку дитячого малюнка „Діти за мир”.  Також учні 4- Б класу  відвідали дитячий садочок №4 «Пролісок», щоб розповісти малечі про Міжнародний день миру та подарували вихованцям паперових голубів, виготовлених власноруч.

     Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора