A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ РІДНОЇ МОВИ!🌍

    Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ. Кожного року 21 лютого весь світ відзначає Міжнародний день рідної мови.      У Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 було проведено інтерактивний урок-вікторина "Згадати все" у 5-В класі, вчитель Ганусинець Д. М., інтелектуально -  розважальну гру "Мовний батл" з учнями 8-их класів, вчитель Білак О. В., виховна година "Мова - скарб нації" у 7-Б класі, вчитель Маланій  О. В., виховний захід у 1-Б класі "День рідної мови", вчитель Вучкан Т. І.

20:17 21.02.2024

Війна змінила нас назавжди. Вона навчила вірити в людей та любити свою країну, ще більше планувати, цінувати, поважати. І ненавидіти.... Ненавидіти наших ворогів!

    Сьогодні учні 6 - Б  класу Хустська загальноосвітня школа №2 вирішили долучитися до волонтерства, щоб разом з усіма учнями школи внести свою посильну допомогу  ЗСУ.   Разом зі Світланою Миколаївною Джумурат,  волонтеркою організації "Бронізаєць", почали плести маскувальну сітку.

20:00 21.02.2024

Хустська ЗОШ І-ІІІ ст №2 отримала відзнаку проєкту Школа JuniorS та підписала Меморандум про співпрацю з організацією JuniorS, яка популяризує спорт серед підлітків.

      Про новий статус школи відтепер свідчитиме бронзова табличка «Школа JuniorS», яка водночас означає, що навчальний заклад невпинно долає виклики сучасності та працює над тим, аби змінити підхід до фізкультури, де турбота про дітей – у пріоритеті.

19:56 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора