A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні до нас у школу завітала різдвяна коляда.

     Святкову атмосферу для школярів, батьків та вчителів створили учні 5в класу з класним керівником Перец Ярославою Володимирівною та Грицаком Віктором Івановичем. Присутні в залі стали учасниками різдвяних розваг. Свято було наповнене теплом, добром, позитивними емоціями та побажаннями миру і перемоги!

10:24 24.12.2023

Школярі Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. N2 мали чудову нагоду відвідати Закарпатський обласний театр драми та комедії.

     Захоплені погляди дитячих очей, неймовірні враження та шквал емоції  після перегляду вистави "Снігова королева" . Щиро дякуємо всім причетним до казкового дійства.

23:52 20.12.2023

Пишаємось нашими учнями!

    Радіємо успіхам наших учнів та вчителів! Напередодні закінчення І семестру підбиваємо підсумки та відзначаємо найактивніших учасників і призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Вітаємо Даниш Ніколетту, Гінцяк Анастасію, Максименка Максима, Яценка Володимира, Рошинець Софію, Везира Романа, Анишинця Олександра, Дан Габріеллу, Кобець Поліну з досягнутими результатами та бажаємо подальших успіхів. Дякуємо учителям за плідну працю, підготовку учнів до олімпіад та конкурсів. 

11:20 20.12.2023

До Дня Волонтера та Дня захисника України учні 2-В класу долучилися до акції "Подаруй тепло захиснику".

    Протягом минулого тижня школярі писали листи героям, виготовляли обереги-янголятка, а також разом з батьками  зібрали теплі речі , медикаменти та задонатили кошти. Щиро дякую батькам за допомогу та підтримку наших воїнів. Адже, в  ці нелегкі часи, кожен з нас повинен зрозуміти, що дякуючи нашим героям, ми маємо можливість жити, працювати та навчатись.   Цінуємо! Віримо! Переможемо!

19:59 12.12.2023

Тиждень права в нашій школі

У рамках Тижня права вчителем правознавства Лукач М.С було проведено урок-гру у формі КВК "Знавці права".  Вітаємо команду 9-Б класу "Юні правознавці".    Також вчителем історії Анталом М.М. проведено  урок на тему "Українське козацьке самоуправління " з учнями 8-б класу

19:56 08.12.2023

Читання - це сила, це клас воно об'єднує нас!

До  Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання» активно долучилися учителі та учні початкових класів Хустської загальноосвітньої школи І -ІІІ ступенів #2. Протягом тижня були проведені майстер- класи з виготовлення книжкових закладок, класні виставки улюблених книг, віртуальні подорожі «Дивовижні факти про книгу», загальношкільний урок читання, виставки дитячих малюнків, акція «Книжка від святого Миколая» та багато інших надзвичайно цікавих заходів. Навчити дітей любити книжки й повноцінно взаємодіяти з текстами – це найкраща навичка, яку слід прищепити учням початкової школи, бо читання – це вміння, яке може відчинити дитині двері до успіху в різних сферах життя, впливаючи не лише на її інтелектуальний розвиток, а й на емоційний стан.  #Національний_тиждень_читання_2023 #бути_своїм

19:47 08.12.2023

Питання належного виховання юного покоління, досягнення порозуміння між батьками і дітьми - завжди важливі й актуальні.

   Про правові засади відповідальності батьків у процесі виховання дітей говорили  під час батьківських зборів у 3- Б класі (класний керівник Кедик М. Й), які відбулися у рамках Тижня права.

19:44 08.12.2023

«Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай»

День святого Миколая є невід'ємною частиною української культури, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків від нього. Святий Миколай завітав у гості до учнів початкових класів Хустської ЗОШ I-III ступенів №2.  Справжню зимову казку подарували дітям учні 3-А класу з класним керівником Янюк Н. М. та вчитель музичного мистецтва Грицаком В. І. Нехай святий Миколай принесе Мир до нашого краю! Щоб у кожній хаті всі були багаті! Щоб у нашому домі всі жили в любові!

20:02 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора