A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

🏫 ОСВІТНІ ЕКСПЕРТИ ЗАКАРПАТТЯ ДОЄДНАЛИСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ ІНСТИТУЦІЙНОГО АУДИТУ ХУСТСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2 ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ 🏫

Дата: 26.04.2024 19:23
Кількість переглядів: 14

   У період з 10 квітня по 23 квітня 2024 року управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області проводить позаплановий інституційний аудит Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Хустської міської ради Закарпатської області.

👩‍💼 Голова експертної групи – Наталія Гордуз,  заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області, зазначила: «Інструментарій інституційного аудиту дозволяє отримати комплексну інформацію про діяльність закладу освіти. Він охоплює не лише аналіз та вивчення документації, спостереження за навчальним процесом, але й надає можливість глибоко оцінити освітню діяльність закладу для прийняття обґрунтованих рішень щодо розроблення подальшої стратегії розвитку та вдосконалення  якості освіти у громаді».

👥️ У вищезазначеному закладі освіти також працювали члени експертної комісії – Наталія Горршкова та Мира Звонар, головні спеціалісти управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області, та освітні експерти Закарпаття, серед яких: Мар’яна Гудь, Михайло Доромбей, Josip Zhodani, Оксана Іваниш, Тетяна Лозюк, Лілія Русінко та Василь Рябець. 

У перший день роботи експертної групи в закладі освіти відбулася установча нарада за участі голови та членів експертної групи, керівника закладу освіти, вчителів та інших працівників школи, а також представника засновника. Під час наради голова експертної групи поінформував про порядок проведення інституційного аудиту, а засновник — про особливості забезпечення та функціонування школи.

📚 Вичерпна інформація від засновника допомагає всебічно вивчити умови, в яких функціонує заклад. Обов’язково потрібно пояснити, з якого часу засновник має в управлінні заклад і що за цей час вдалося зробити для покращення освітньої діяльності в школі.

За результатами інституційного аудиту, закладу освіти та засновнику надається акт перевірки, висновок та рекомендації. Звертаємо увагу, що засновнику варто детально вивчити висновок та адресовані йому рекомендації, на основі яких він зможе якісно планувати свою діяльність у напрямі розвитку закладу освіти.

#ІнституційнийАудит #Аудит #ІнституційнийАудитЗакарпаття #ЯкістьОсвіти #ОсвітаЗакарпаття #Освіта #Хуст #Закарпаття


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора