A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Участь в акціях «Збір кришечок- допоможи ЗСУ», «Збір відпрацьованих батарейок»

За участі представників учнівського самоврядування та учнів Хустська загальноосвітня школа №2 були проведені акції «Збір кришечок- допоможи ЗСУ», «Збір відпрацьованих батарейок» у рамках ІД «Збережена вода - збережене життя» з метою збереження довкілля рідного краю та долучитися до створення протезів для наших захисників та захисниць.

09:25 21.10.2024

Практичне заняття «Тарілка здорового харчування»

Здорове збалансоване харчування має важливе значення для кожної людини. Тарілка здорового харчування – це посібник або ж візуалізація щоденного здорового, а головне збалансованого харчування на вашій тарілці. Для збалансованого дієтичного харчування вона є чудовим способом візуалізувати здорову дієту, розділивши тарілку як кругову діаграму на основні групи продуктів.

21:59 19.10.2024

Що таке навчальна співпраця? Це коли ті, хто хочуть, прагнуть, шукають і пізнають, об'єднуються разом для організації захопливого походу.

Так, сьогодні відбулася мандрівка до унікальної природної пам'ятки , Городилівського водоспаду, учнів 6-В класу на чолі з класним керівником Перец Я. В. Slavka Pepper та учителів-предметників Ком'яті М. Ю. Мар'яна Ком'яті ( вч. природознавства) та Ганусинець Д. М. (вч.української мови та літератури). Шкільні знання, отримані на класних уроках, сьогодні наче набули нових масштабів у природному середовищі. Казкові герої (Лісовик, Мавка, Водяник) , здається, вітали дітей у своїй домівці. Вікторини, загадки, сенкани - усе це надало нового дихання компаративному урокові з природознавства, української мови й літератури та фізичного виховання. Проте особливого колориту навчальному походу надав Роман Р. В., Roman Roman, провідний інженер з охорони і захисту лісу філії "Хустського ЛДГ" ДП "Ліси України" (співпраця з ним, до речі, Хустської ЗОШ I-III ступенів №2 має вже багаторічну історію), який надав учням ґрунтовну інформацію про природоохоронні водні об'єкти, продемонстрував зразки (гілки) дерев, кущів, що ростуть у карпатських лісах. Несподіваним і дуже приємним подарунком від пана Романа стало насіння неймовірно красивого дерева - Magnolia Kobus . Сподіваємося через певний період похвалитися першими паростками цієї красуні.

22:22 18.10.2024

Вода – це неоціненний природний ресурс, який відіграє ключову роль у житті кожної людини та всієї планети.

 Учні 3-В класу мали чудову нагоду долучитись до інтерактивної декади "Збережемо воду - збережемо життя" та опрацювати важливі питання цієї теми, інтегруючи її в усі уроки та дисципліни, які вивчають у школі. Виконуючи різноманітні завдання та досліджуючи воду школярі краще зрозуміли важливість збереження води та раціонального використання цього природного дива.

22:20 18.10.2024

До Всесвітнього дня здорового харчування учні 5-А , 5-Б та 5-В класів взяли участь у вікторині “Ми за здорове харчування!”

Цікаві завдання, інтерактивні вправи допомогли дітям розібратися, що таке здорове харчування, які продукти слід вживати, як не отримати харчових отруєнь.

22:12 18.10.2024

«Вода - чарівниця

Вода - справжня чарівниця, яка має в собі незрівнянну силу та магію. Вона є складовою частиною нашого життя.

22:03 18.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора