A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

День працівників освіти

Дата: 06.10.2019 19:59
Кількість переглядів: 242

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї шкільної родини особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. День учителя це свято не лише тих людей, які працюють на освітянській ниві. Воно всенародне, бо немає в світі людини, яка б з теплотою і вдячністю не згадала свого вчителя.

     Відзначили свято і в Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №2. Шкільний парламент  подарував учителям ранкове музичне привітання та нагороду-памятку, що додало гарного настрою кожному.

    Підготували своїм учителям святковий  концерт  учні  9-А класу  під  керівництвом Прибуш Н. В.,  на якому педагоги ще раз пересвідчились, яких талановитих дітей вони навчають.

Дорогі вчителі!
Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день, залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше, і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора