A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Читати -це модно!

    У першу середу лютого світова спільнота книголюбів відзначає Всесвітній день читання вголос. Це свято зініціював у 2010 році Міжнародний освітній проєкт «LitWorld». 

19:11 07.02.2024

Привітання від учнів школи нашим захисникам

Дорогий захиснику! Хай Різдвяна зірка осяює ваші з побратимами фронтові будні. Цьогоріч ти далеко. Але ми віримо у тебе, ми зичимо тобі наснаги, рішучості, мужності і впевненості. Ти – непереможний. Нехай вороги відступають, нехай не зачеплять тебе ворожі снаряди. З кожним днем ми стаємо ближчі до дня ПЕРЕМОГИ. Ми любимо тебе. Ми сумуємо за тобою. Нехай 2024-й буде роком щасливих зустрічей! З Різдвом, захиснику!

10:26 24.12.2023

Сьогодні до нас у школу завітала різдвяна коляда.

     Святкову атмосферу для школярів, батьків та вчителів створили учні 5в класу з класним керівником Перец Ярославою Володимирівною та Грицаком Віктором Івановичем. Присутні в залі стали учасниками різдвяних розваг. Свято було наповнене теплом, добром, позитивними емоціями та побажаннями миру і перемоги!

10:24 24.12.2023

Школярі Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. N2 мали чудову нагоду відвідати Закарпатський обласний театр драми та комедії.

     Захоплені погляди дитячих очей, неймовірні враження та шквал емоції  після перегляду вистави "Снігова королева" . Щиро дякуємо всім причетним до казкового дійства.

23:52 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора