A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Акція «16 днів проти насильства»

Дата: 18.12.2020 14:53
Кількість переглядів: 112

    Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

     Педагогом –організатором М. Силадій та практичним психологом Т. Бобітою  було проведено такі заходи спрямовані на профілактику протидії насильства у різних сферах  життєдіальності:

- конкурс малюнків «Світ без насильства очима дітей»,

- година психолога  «Протидії різних форм насильства»,

- проведення тренінгу «Поняття насилля: його види та прояви. Подолання стереотипів і формування правил безпечної поведінки»

- тренінг «Як не потрапити в тенета торгівця людьми, або безпечна поведінка».

-  класні години «Крім права є ще й обов’язок», «Вплив алкоголю, наркотиків, тютюнопаління на поведінку людини», «Життя це мить. Зумій його прожити», «Зроби свій вибір: здоров’я – чи алкоголь і цигарка?»

- опитування учнів 5-х і 7-х класів : «Проблеми шкільного насильства»

- година з психологом для учнів 1-11 класів : «Як боротися з булінгом»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора