A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Наша гордість

Дата: від до Скинути

Участь наших учнів у II етапі конкурсу літературних творів, образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему "Захисники України: історія та сьогодення"

   З 2 по 14 листопада 2022 року на базі Центрі дитячої та юнацької творчості "Сузір'я" проведено II етап конкурсу літературних творів, образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему "Захисники України: історія та сьогодення" серед освітніх та позашкільних закладів Хустської ТГ.      На конкурсі представлено 84 роботи у номінаціях: " Малюнок" (50 робіт), "Фоторобота" (17 робіт), "Вірші "(7 робіт),  "Лист"(10 робіт).  7 робіт у різних номінаціях (5 робіт у номінації "Малюнок", 1 фоторобота, 1 робота в номінації "Лист" представлено учнями нашої школи.         За рішенням оргкомітету та журі визначено переможців. Серед них: номінація "Малюнок" "Там червона калина, мов святий оберіг"  Заяць Вероніка 5-А клас, вчитель Грицак В. І., III місце  та номінація "Фоторобота" "Батько мій найкращий захисник" Смерека Роман 8-Б клас,  III місце.      Висловлюємо подяку вчителям, які допомагали учням підготовити конкурсні роботи

18:38 16.11.2022

Участь наших учнів у II етапі XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

      33 учні закладів загальної середньої освіти Хустської міської територіальної громади взяли участь у II етапі XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. За рішенням оргкомітету та журі визнало переможцями конкурсу учениць нашої школи Гінцяк Анастасію та Рошинець Софію.       Щиро вітаємо дівчат та їх учителів - Ганусинець Д. М. і Білак О. В.

21:45 15.11.2022

Вітаємо!

      Вітаємо Деяка Тимура, учня 6-Б класу за ІІ - місце у четвертому етапі Всеукраїнських дистанційних змагань із в’язання вузлів ( у рамках гри "Сокіл" ("Джура"), серед 300 учасників віком від 8 до 20 років з 22 регіонів України.

20:02 03.05.2022

Результати Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

       Вітаємо переможницю   Міжнародного мовно-літературного конкурсу  учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка: Буковецьку Богдану Йосипівну, ученицю 11 класу, яка нагороджується дипломом ІІІ ступеня Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної  державної адміністрації.

09:57 02.02.2022

НАША ГОРДІСТЬ!!!

           Вітаємо Галай Анастасію, ученицю 11-б класу Хустської ЗОШ І- ІІІ ст. N 2, з максимально можливим результатом - 200 балів з англійської мови. Майбутнє за сміливими, молодими людьми, які щоденно працюють над собою. Ми пишаємось тобою і переконані, що це тільки початок. Успіху і великих майбутніх звершень!

20:33 21.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора