A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Безпека в інтернеті: що потрібно знати

Інтернет-технології стали природною складовою життя дітей і сучасної молоді. Комп'ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку особистості.

12:40 11.02.2020

День Соборності України

Державне свято День Соборності України учні Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відзначили урочисто та патріотично. Заступником директора з ВР Власюк В.М. та педагогом-організатором Силадій М.В. організовано загальношкільний виховний захід   із вікториною «Єдина Україна».

19:29 22.01.2020

Свято Миколая

19 грудня 2019 року на базі Хустської ЗОШ І-ІІІ ступенів #2 відбувся міський виховний захід для учнів пільгових категорій "Іде Святий Миколай". Гості школи мали змогу поринути у казкову амосферу свята, а також ознайомитись із цікавою історією життя св. Миколая. Цьому сприяли виступи учнів 8-А класу, танцювальний номер учениць 1- А класу (керівник Молнар М.Д.) і музичне привітання юних флейтистів 4-Б класу( керівник Грицак В.І.).

18:56 19.12.2019

Звітно-виборні профспілкові збори

04.12.19 у Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулися звітно-виборні профспілкові збори. Голова ПК Янюк Н.М. прозвітувала про роботу комітету за 2014-2019рр. Перед присутніми виступив голова міської профспілкової організації працівників освіти Квик В.О. Обрано голову Штефуцу А.В. та новий склад профспілки. Бажаємо успіхів.

21:52 05.12.2019

Добро лікує душу

То тільки в казках жива вода змиває рани і каліцтва, даруючи людині силу, здоров’я, могутність. Ні, ми не маємо живої води з її чудодійними властивостями. Але ми повинні ,ні, ми просто зобов’язані захистити когось від розпачу. Гірких думок та болю. Уже четвертий рік поспіль, збираючись у гості до вихованців Виноградівського будинку - інтернату, ми переконуємося, що добрих і співчутливих людей на світі більше. У цьому році збір речей і гостинців ми розпочали за десять днів до запланованої поїздки. Вже через тиждень зрозуміли, що поїдемо не з пустими руками. А вчора почали переживати, чи зуміємо все зібране помістити у маленькому ПАЗику. Дивно, але спільними зусиллями вдалося все зібране , а це - чимало, помістити в автобус + 28 пасажирів(учасники концерту та учні 9А класу). 

12:25 04.12.2019

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня − Всесвітній день боротьби зі СНІДом. До цієї дати в Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 були проведені ряд заходів: бесіди з учнями 5-8 класів “ВІЛ/СНІД і права людини”, “Уберегти себе від ВІЛ”, показ презентації з обговоренням “ВІЛ/СНІД − чума ХХІ століття”, з учнями 9-10 класів. Вчителем Огняник О.М. проведено круглий стіл “Профілактика ВІЛ/СНІДу, сексуальне здоров'я та толерантність”. У фойє організована виставка плакатів.

21:52 02.12.2019

Плекай добро в своєму серці

Не секрет, що в сучасному високотехнологічному і швидкісному світі все частіше людські почуття та моральні якості відходять на другий план, і ,зокрема , доброти серед нас стало набагато менше.  Цей факт, на жаль, очевидний. Саме тому, у 6-Б класі  відбулась класна година «Плекай добро в своєму серці», яка мала на меті розширити уявлення учнів про поняття «доброта», акцентуючи увагу на прояві її як якості людини в повсякденному житті. Тому  сьогоднішнє захід– ще один привід згадати про таку якість  людських відносин як Доброта, щоб допомогти учням усвідомити, що робити добро – це зовсім нескладно, а результат  добрих справ і вчинків колосальний.

22:02 23.11.2019

Тренінг "Я буду здоровим!"

Для сучасної освіти однією з найактуальніших і гострих проблем постає збереження й зміцнення здоров’я учнів та формування в них позитивної мотивації на здоровий спосіб життя. Саме з цією метою, педагогом-організатором Силадій  М.В. було організовано тренінг для учнів 6 класів «Я буду здоровим!». Де учні змогли переконатися , що вірний напрямок до здоров’я та довголіття – це стійкі корисні звички. Впродовж багатьох років наша школа особливу увагу звертає на збереження здоров’я дітей, їх позитивної мотивації на здоровий спосіб життя як основної життєвої цінності.   Ми прагнемо, щоб дитина навчилася цінувати своє здоров’я, намагалася зберегти його. Складовими здорового способу життя є усвідомлення цінності здоров’я, відсутність шкідливих звичок, доступ до раціонального харчування.

22:10 17.11.2019

Учитель року - 2020

8, 11 листопада 2019 року відбувся перший (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», у якому взяли участь дві педагогині нашого навчального закладу - Янюк М. М. та Молнар- Сугай М. Д. 

14:17 12.11.2019

День української писемності та мови у Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2

Найбільше і найдорожче добро кожного народу - це його мова, та жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає  і своє давнє життя і свої сподіванки, розум, досвід, почування, надії на щасливе майбутнє.

18:18 09.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора