A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

75 річниця визволення Хуста

Нам не забути днів війни… У нашій пам`яті вони. І ті герої незабутні, що з нами йдуть в віки майбутні.

20:45 24.10.2019

Благодійний осінній ярмарок

Сьогодні, 11 жовтня, в Хустській загальноосвітній школі № 2 відбувся благодійний осінній ярмарок, на якому учні школи презентували свої кулінарні та художні вироби, які можна було придбати за привабливою ціною всім відвідувачам ярмарку. Головна мета ярмарку —  популяризувати благочинність у суспільстві.

19:31 11.10.2019

День працівників освіти

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї шкільної родини особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. День учителя це свято не лише тих людей, які працюють на освітянській ниві. Воно всенародне, бо немає в світі людини, яка б з теплотою і вдячністю не згадала свого вчителя.

19:59 06.10.2019

День туриста

Команда учнів Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 "Мандрівники" взяли участь у змаганнях  з нагоди Всесвітнього дня туризму. Учасники вибороли почесне ІІ місце серед шкіл міста.Вітаємо наших туристів-переможців!  Ви найкращі!

21:49 28.09.2019

Нова українська школа

До сучасних діток - сучасний підхід. Новітні технології, котрі дають змогу не лише послухати, прочитати в підручнику, а й побачити те, про що йде мова. Кольорові класи з безліччю навчальних матеріалів, котрими можна гратись, навчатись і навіть еспериментувати. Те, що колись вважалось просто іграшкою, для сучасних дітлахів стало засобом навчання.

12:22 29.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора