A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у змаганнях І етапу ХХХІ Всеукраїнської спартакіади "Повір у себе" з легкої атлетики серед дітей з інвалідність.

Ці змагання - це можливість виявити талановитих спортсменів до складу збірної команди області, залучити дітей з інвалідністю до занять фізичною культурою і спортом, з метою їх подальшої адаптації у суспільстві.     Команди учнів Хустської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 гідно представила заклад і виборола: • І місце - Вовчок М. (5-б клас) біг дистанція 60 м; •  ІІ місце -  Буришин М. (5-б клас) метання ядра; • ІV місце - Країло С. (6-в клас) біг дистанція 60 м.    

19:30 24.04.2024

ВЕЛИКОДНІ ПАСОЧКИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ✨🙏

    Цього року українці знову зустрічатимуть Великдень,  продовжуючи давати відсіч ворогу та борючись за незалежність. Хтось зустріне свято в окопі, хтось - у дорозі до передової . Для наших воїнів ми випекли смачні паски і підготували смаколики.      Низько вклоняємося нашим захисникам і захисницям і дякуємо за можливість зустріти Великдень. Нехай Господь захищає військових і допоможе повернутися додому живими до своїх рідних і близьких.  P.S. Дякуємо всім залученим учням, батькам, кухарям, вчителям. Разом до спільної перемоги!

20:38 26.03.2024

Сьогодні, 25.03.2024 року, відбулося засідання педагогічної ради на тему "Удосконалення процесу виховання шляхом вибору ефективних форм виховної роботи".

     Епіграфом стали слова К. Ушинського: «Найголовнішим у вихованні має бути особистість вихователя. Вплив особистості педагога на молоду душу становить ту силу, яку неможливо замінити ні підручниками, ні моральними повчаннями, ні системою покарань і заохочень". Школа - це передусім простір життя дитини, тут вона не готується до життя, а живе. І тому важливо вибудувати виховний процес так, щоб він сприяв гармонізації відносин між дітьми і вчителями, школою і родиною. Заступник директора з виховної роботи В. Власюк нагадала присутнім про систему виховної роботи школи, проблемне питання, над яким працює професійна спільнота класних керівників, нормативно-правову базу, на яку орієнтується колектив у реалізації основних принципів виховної роботи. В ході педради обговорені  такі питання: ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави (М. Антал); ціннісне ставлення особистості до сім'ї, родини, людей (Н. Гинцяк); ціннісне ставлення особистості до праці (Г. Гелеван); ціннісне ставлення особистості до природи (М. Ком' яті); ціннісне ставлення особистості до себе (О. Огняник, В. Соболева); ціннісне ставлення до культури і мистецтва (В. Грицак).

20:14 25.03.2024

У рамках проєкту "Здорова Україна" всеукраїнської програми «Школа JuniorS» та учнівської ліги «JuniorS Games» у нашому закладі освіти 18 -22 березня було проведено "Лігу Дружніх"🇺🇦🙌.

   Учні 5-6 класів взяли участь у іграх з таких видів спорту Петанк 🟢🔵🔴🟠 Шашки⬜️⬛⬜️⬛ Настільний теніс🏓 #Лігадружніх  #ЗдороваУкраїна  #JuniorS

19:55 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора