A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Добрим справам карантин не завада..."

   Під час будь-яких потрясінь найбільше страждають найуразливіші категорії населення – малозабезпечені родини, самотні старенькі, люди з інвалідністю – всі, хто має невеликі доходи. У складній ситуації знаходяться і будинки інтернати. 

15:02 04.12.2020

1 грудня -Всесвітній день боротьби зі СНІДом

  1 грудня до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у школі були проведені інформаційно-просвітницькі заходи. Години спілкування, перегляд тематичних соціальних відеороликів, виставка стіннівок та науково-інформаційної літератури – все це було направлено на формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику й толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих.

11:36 04.12.2020

День пам'яті жертв Голодомору

    Голодомор – 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей.  Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

14:32 27.11.2020

Поділися своєю добротою

     Доброю традицією для наших учнів та педагогів стало щорічне відзначення Міжнародного Дня Доброти (13 листопада) та Міжнародного Дня Толерантності (16 листопада). З метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, пропаганди принципів терпимості та розвитку добрих та толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу були проведені такі заходи: анкетування учнівського самоврядування, виготовлення стінгазет, перегляд тематичних відеороликів. Для учнів початкових класів організовано перегляд мультфільмів, виставку дитячих малюнків "Толерантність врятує світ", проведено класні години та бесіди на теми доброти та толерантності.

15:29 20.11.2020

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2014) та Революції Гідності (2014).

13:13 20.11.2020

Ювілейний ХХ радіодиктант національної єдності

Ювілейний Радіодиктант національної єдності!!! Уперше його було проведено 24 травня 2000 року до Дня Кирила й Мефодія. Згодом традиційною датою написання радіодиктанту стало 9 листопада - День української писемності та мови! Це акція єднання всіх, хто живе українською, мислить нею та дихає!

15:23 09.11.2020

9 листопада - день української мови та писемності. Виховна година "Мова моя рідна, мова солов'їна"

Ми любимо свою землю, свій рідний край, з його багатющими народними традиціями, славною історією, мальовничою природою, багатою мелодійною мовою.Мова – це найбільше і найдорожче добро кожного народу, це жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподівання, роздуми, досвід, почування.

12:15 09.11.2020

ДЕНЬ ОСЕНІ

Традиційно кожного року в Хустській ЗОШ 2 відбувається свято Осені.  На один день школа поринула в чудову осінню казку. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів початкової  школи. Ніхто не залишився осторонь, всі  мали змогу продемонструвати  фантазію та уміння створювати чарівні композиції із природних матеріалів. Чого там тільки не було! І незвичайних форм гарбузи, і виноград, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого.

17:00 21.10.2020

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНА ШКОЛО!

В рамках відзначення 75- річниці школи організована виставка дитячих малюнків,оформлені класи вітальними листівками, проведення флешмобу вчителів «З днем народження рідна школо»

11:38 15.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора