A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Воскресни писанко!"

        У нашу школу завітало велике свято Пасхи. Аби тепло та урочисто зустріти Великдень, школярі готувалися заздалегідь: власноруч виготовляли писанки, малюнки та оригінальні стіннівки на великодню тематику. Учні 3-8 класів взяли участь у конкурсі "Воскресни писанко!" на який підготували пасхальні композиції.

10:46 02.05.2021

Твій біль, Україно, – Чорнобиль

      Цьогоріч, 26-го квітня, минає 35 років, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа планетарного масштабу, яка є найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків, так і за економічні збитки. Відлуння цієї трагедії відчувається й зараз, а значить ми маємо гідно вшанувати тих, хто поклав своє життя або віддав своє здоров’я за те, щоб ми сьогодні могли спокійно жити.

21:21 26.04.2021

Життя - це рух, рух - це спорт!

      Спорт сьогодні займає важливе місце в житті кожної людини і суспільства в цілому. Заняття спортом і здоровий спосіб життя стали модною тенденцією сучасного світу, тому, що в наші дні люди стали більше дбати про своє здоров’я, а спорт найкращий засіб для підтримки організму в тонусі та зміцнення здоров’я.

20:46 18.04.2021

Екологічна акція «Первоцвіт»

       З метою збереження ранньоквітучих видів рослин кожного року в Україні проводиться екологічна акція «Первоцвіт».

19:20 14.04.2021

Міжнародний день дитячої книги

      До Міжнародного Дня дитячої книги з учнями 4-Б класу було проведено флешмоб «Чарівний світ дитинства», в якому учні показали улюблені дитячі книги. 

19:08 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора