A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

У Хустській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 пройшов Олімпійський тиждень, приурочений Дню фізичної культури і спорту. Всеукраїнський Олімпійський урок – це комплекс заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні. Олімпійський тиждень – спортивно-видовищний захід, спрямований на  популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху. У рамках олімпійського тижня було проведено такі заходи:

17:00 08.10.2020

День працівника освіти!

У прекрасну пору року відгомоніло у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 освітянське свято. Приємним подарунком від від учнів 11-А класу стала ранкова зустріч педагогів на «зоряному шляху». Зі щирими словами привітань на адресу усіх працівників школи звернувся президент учнівського самоврядування Шахнов Артем. А учні 9-А класу разом з класним керівником Молнар-Сугай М.Д. організували святкову програму до Дня вчителя.

10:25 04.10.2020

Бабин Яр – біль нашої пам’яті

                                         …Великий боже, ми з твоєї згоди Проходимо дорогу в Бабин Яр, Де смертю ти поєднуєш народи, Щоб зберегти життя й свободи дар… Дмитро Павличко Вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру традиційно відбувається у Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 2 наприкінці вересня – у дні, коли почалися масові розстріли нацистськими окупантами мирного населення і радянських військовополонених, євреїв та ромів за етнічною ознакою. Захід, який провів учитель історії та ЗУ Антал М.М., був присвячений всім загиблим в роки окупації Києва, людям різних національностей та конфесій, українським патріотам, мирним жителям міста. Це - можливість ще раз згадати страхіття жорстокої війни, свавілля більшовицького та фашистського режимів.

09:22 29.09.2020

Всесвітній день чистоти «World Cleanup Day»

18 вересня 2020 року учні Хустської ЗОШ І-ІІІ ст.2 долучилися до проведення Всесвітнього дня чистоти «World Cleanup Day» в рамках освітнього проєкту «SCHOOL RECYCLING WORLD». Метою даної акції є формування  дбайливого ставлення до довкілля. У ході даної акції було прибрано пришкільну територію, проведено чистку та обрізку кущів, посаджено молоді дерева.

17:22 18.09.2020

Свято Весни

Коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі відзначається велике свято. Саме в цей день людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-трудівницю,  жінку-педагога, жінку-берегиню життя на землі. Ось і учні 5-Б класу з класним керівником Немеш К.В. з любов`ю, щиро та по-весняному привітали всіх присутніх на святі.

14:47 07.03.2020

Фестиваль-конкурс "Воскресни, писанко!"

 У місті Хуст пройшов щорічний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!».  Вихованці Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 Когутич Анатолій та Рішко Юліана взяли участь у конкурсі та гідно представили школу. Роботи  зайняли призові місця і були відібрані для обласного етапу конкурсу писанкарства. Вітаємо переможців!

15:22 03.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора