A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з представниками відділу організації діяльності груп реагування УПД ГУНП в Закарпатській області

У вівторок, 23. 02. 2021 р. у Хустській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 пройшла зустріч з  представниками відділу організації діяльності груп реагування УПД ГУНП в Закарпатській області з учнями 9-А класу. Школярі переглянули презентацію "Правила пішохідного руху", яку підготував представник МТЕХНО Василь Вок, мали змогу поспілкуватися з старшим інспектором відділу майором поліції Іваном Мула. На завершення зустрічі учні отримали в подарунок світловідбиваючі жилети.

14:25 23.02.2021

Герої не вмирають

Небесна Сотня-наш біль і наша гордість,наші сльози і вдячність за все, що її Герої зробили для нас...Час плине, а пам‘ять залишається!..Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити...

14:05 19.02.2021

Змагання до Дня Захисника України

З метою покращення національно – патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, організації допризовної підготовки та до Дня Збройних сил України з 07 по 11 грудня у школі пройшов тиждень військово – патріотичного виховання.

14:40 21.12.2020

Візит до Дня св. Миколая

З нагоди дня святого Миколая до нашої школи завітали особливі гості з надзвичайно приємними подарунками. Адміністрація школи щиро дякує депутату Закарпатської обласної ради, члену виконкому Федерації футболу України Щербею Мирославу Васильовичу за подаровані футбольні м’ячі. Дякуємо за підтримку талановитих учнів нашої школи і бажаємо вам успіху у справі сприяння виховання молодого покоління нашої держави.  

16:52 18.12.2020

Акція «16 днів проти насильства»

    Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

14:53 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора