A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Геть куріння-ми здорове покоління!

     Щорічно 31 травня ВООЗ і її партнери у всьому світі відзначають Усесвітній день без тютюну, привертаючи увагу до додаткових ризиків для здоров'я, пов'язаних зі споживанням тютюну і закликаючи до проведення ефективної політики щодо зниження рівнів його споживання.       З цієї нагоди в Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів N2 пройшла акція « Геть куріння — ми здорове покоління ». Школярі  заявили, що вони мають чудове право - право на життя і здоров’я, тому вони обирають  здорове  та щасливе майбутнє, у якому немає місця шкідливим звичкам і, зокрема, палінню.

18:08 01.06.2022

З Днем захисту дітей!

    1 червня-перший день літа, у який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни...     Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти- це щирість і відвертість, це диво, яке наповнює життя кожного дорослого радістю, теплотою, сенсом. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.    Учні початкових класів долучилися до цього свята дистанційно,  намалювавши малюнки на тему: «Діти і мир». 

08:22 01.06.2022

«Тато, мама, я — спортивна сім’я»

 ...."Тато,мама,я- спортивна сім'я"-  наше традиційне свято і хоч цьогоріч воно трохи особливе, та все ж, учні 9-А класу зібралися! І зустрілися сьогодні для того,щоб: -вшанувати пам'ять нашої вчительки,мами -Мазур Ірини Йосипівни;  -провести цікаво і з користю час разом; -відзначити День захисту дітей; - відмітити майже закінчення такого непростого 2021-22 навчального року; -своїм патріотичними настроєм ще раз показати свою впевненість у тому, що скоро все закінчиться, настане перемога і ми повернемося до звичного життя- без тривог і дистанційного навчання!

21:54 29.05.2022

Навчально-польові збори в Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2

      Щорічно, відповідно до програми предмета «Захист України», наприкінці навчального року з випускниками закладів загальної середньої освіти проводяться навчально-польові збори. З 24 по 26 травня учні 11-х класів взяли участь у проведенні таких зборів. Юнаки  мали змогу детально ознайомитись із основними принципами вогневої й тактичної підготовки, дізнатися про види вогню і маневрів у бою, дії солдата в обороні та наступі та під час застосування зброї масового враження.  Надання домедичної допомоги при надзвичайних ситуаціях – основна тема занять дівчат 11-х класів. Випускниці, оволодівши  навчальним матеріалом, отримали потрібні знання та практичні навички, які зможуть застосувати в майбутньому.  Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласника. Зважаючи на важливість виховання патріотично налаштованого молодого покоління, важко переоцінити важливість подібних заходів, оскільки військово-патріотичне виховання передбачає формування любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави.

16:22 27.05.2022

Вишиванка - твій генетичний код!

   Щорічно, у третій четвер травня, українці святкують День вишиванки. У цей день усі українці йдучи на роботу чи навчання одягають вишиванки. У такий спосіб українці демонструють, що вишиванка – це одяг не лише на свята, адже вишиванка є генетичним кодом українців.. 

16:17 19.05.2022

Проведення гуртка "Історичне краєзнавство" для учнів 10-го класу

     Джерел та інформації зараз багато, особливо в мережі інтернет, але дуже важливо, щоб учні не отримали фейкову, або ту,  яку використовує сучасна російська пропаганда. Під час заняття гуртка "Історичне краєзнавство", який проводится на базі 10 класу вчителем-методистом Лукач М. С., учні мають можливість розширити свої знання з історії нашого краю, тобто вести власне історичне дослідження в контексті історії України, щоб ні в кого не було сумнівів, що Закарпаття - це Україна. На черговому занятті  на тему "Наш край у роки Другої світової війни" керівник  ділилася власними доробками і навчала, як правильно розуміти події минулого.

12:15 19.05.2022

Проведення гуртка "Рятівник" для учнів 5-6 класів

    Виховання підлітків патріотами своєї Вітчизни, заохочення хлопців та дівчат 5 - 6 класів до розвитку умінь та навичок "вижити" в сучасному світі - одні з основних завдань гуртка "Рятівник", який веде Огняник О. М., вчитель "Основ здоров'я" Хустської ЗОШ 2.

08:12 18.05.2022

Військово-спортивні змагання "Патріот" в рамках Військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") з учнями 10-х класів.

     Складовою системи національно-патріотичного виховання є військово-патріотичне, що передбачає вироблення високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави.      Сьогодні у Хустській ЗОШ 2 вчителем предмету "Захист України" Антал М. М. проведені військово-спортивні змагання "Патріот" в рамках Військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") з учнями 10-х класів. Молодь продемонструвала свої вміння та знання з стройової підготовки, подолання смуги перешкод, транспортування потерпілого, надання медичної допомоги, орієнтування на місцевості, стрільби, розбір та збір автомата, фізичної підготовки.      За результатами гри переможці були нагороджені грамотами. Вітаємо переможців та учасників гри, які з гідністю показали себе у змаганнях та в черговий раз довели, що наша молодь знаходиться на вірному шляху розвитку тієї рушійної сили, яка в подальшому буде змінювати країну і хід її історії.

19:33 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора