A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Різдвяно - новорічний настрій пройшов в нашій школі.

​​​​​     Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята  Різдва Христового та Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно та мирно...      Не обминув радісний, святковий настрій і нашу школу. Вчителі та вихователі провели новорічні квести, цікаві вікторини та захоплюючі виховні години. Учні мали можливість показати свої знання, креативність в завданнях і квестах та вміння колядувати і щедрувати.     Нехай нинішні різдвяні та новорічні свята будуть радісними й подарують Вам віру, надію та любов! Бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров'я, людського щастя, добробуту і здійснення усіх Ваших мрій у новому році!

10:27 24.12.2022

Ходить по Землі Святий Миколай...

    Дня святого Миколая з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Воно наповнене казковою атмосферою та сімейним затишком.     Сьогодні школярі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, поринули у чарівну казку, яку втілили учні 3-А класу (кл. кер. Штефуца А.В.). Свято було наповнене піснями, легендами, інсценівками.     Нехай Миколай завітає не лише у вашу хату, під подушку, у чобіток, а й поселиться у ваших серцях!

19:52 19.12.2022

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

      Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.         В рамках акції соціально-психологічною службою були проведені такі заходи:  - Акція «Біла стрічка» до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок; - Створення інформаційного стенду «Стоп насилля» - Акція «Синя стрічка» із запобігання насильства над дітьми; - Тренінг «Як захистити себе від насильства?» - Казкотерапія «Країна Теплого Пуху»; - Година спілкування на тему «Як не стати жертвою торгівлі людьми»; - Перегляд та обговорення мультфільму «Вірте у любов, вірте у Різдво». Виготовлення листівки для друга; - Анкетування «Попередження булінгу в учнівському колективі»; - Перегляд освітнього серіалу «Про кібербулінг для підлітків»; - Акція «Червону стрічку носять небайдужі», «Ми за майбутнє без ВІЛ та СНІДу; - Заняття з елементами тренінгу «ВІЛ/СНІД. Зрозумій! Допоможи! Підтримай!»; - Інтерактивна гра «ВІЛ/СНІД. Ти повинен це знати!»; - Оформлення інформаційного стенду до Міжнародного дня боротьби з рабством та Міжнародного дня людей з інвалідністю; - Майстер-клас для дітей з ООП з виготовлення новорічних іграшок; - Анкетування «Твоє ставлення до насилля»; - Акція «Наші долоньки проти насилля»; - Виховна година «Життя без насильства»; - Виховна година «Мені це потрібно, адже я - такий як ти!»; - Заняття з елементами тренінгу «Діти теж мають права».

10:11 10.12.2022

Учні нашої школи долучилися до Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція" та Всеукраїнської виставки-конкурсу "Український сувенір"

    Пошук обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації одне з основих завдань школи. З метою виховання національного світогляду учнів, популяризації дитячої художньої творчості, формування високого рівня естетичної культури пройшли шкільні етапи Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція" та      Всеукраїнської виставки-конкурсу "Український сувенір". Учні всіх вікових категорій разом зі своїми наставниками підготували велику кількість цікавих та креативних робіт, кращі з яких були відібрані на І (міський) етап.     

17:09 09.12.2022

У Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пройшов тиждень військово-патріотичного виховання «Я – частинка України»

     Як завжди, професійно, емоційно і цікаво було організовано і проведено Тиждень військово-патріотичного виховання «Я – частинка України»,  з метою розширення і поглиблення національно-громадянських і військово-патріотичних знань школярів.      У рамках Тижня відбулися ряд заходів, присвячених Дню захисника України: години спілкування «Збройні сили України на захисті держави», змагання зі стрільби з командами роїв «Джура», виставка малюнків.  По особливому пройшов брейн ринг для старшокласників до Дня захисників України «Козацькому роду нема переводу», підготовлений учителем ЗУ Анталом М.М.      Напередодні тижня бібліотекарем Пристаєю Є.Д. було оформлено тематичну виставку літератури «Козацька держава – наша мудрість і слава».

17:04 09.12.2022

У темні часи не втрачаємо віри в нове життя!

    Сьогодні наша школа доєдналася до Всеукраїнського проєкту-конкурсу "Золота цибулина 2023" від #Flowers4school.      Учні 10-А класу висадили нові, незвичні сорти різних квітів, які будуть милувати оком всіх учасників освітнього процесу та гостей нашої школи. Незважаючи на важкі часи для нашої держави, прагнемо кращого, красивого, доброго у 2023 році, і нехай перемога ЗСУ над ворогами буде швидше, ніж зійдуть наші первоцвіти, гіацинти та тюльпани! Очікуйте весняних фото !

20:05 08.12.2022

Волонтери - люди доброї волі!

     У понеділок, 5 грудня, в Україні відзначають Міжнародній день волонтера.Волонтери – це справжній приклад доброти, людяності й безкорисливості.

20:53 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора