A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

В Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пройшла благодійна акція "Смілива гривня"

  Роби свій внесок у перемогу. Вчителі та учні Хустської ЗОШ І-ІІІ ст #2 взяли участь у благодійній акції "Смілива гривня", яку організував Національний Банк України. Акція заохочує дітей збирати монети для армії та має на меті підтримати патріотичний дух і поширити культуру благодійності серед школярів. У підсумку протягом тижня зібрано 16 тис. гривень.   Усі зібрані кошти буде використано на потреби української арміїї. Об'єднаймо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

19:40 29.10.2022

У здоровому тілі здоровий дух!

     Два дні поспіль учениці 7-8 класів брали участь у змаганнях з футболу. Серед багатьох команд м. Хуст та Хустського ОТГ вибороли почесне 4 місце. Також наших дівчат нагородили грамотами : Микитчак Анастасію - кращого гравця та Штейфан Юлію- кращого воротаря. 

19:12 28.10.2022

"Зродились ми великої години...."

"Зродились ми великої години.                       З пожеж війни і полум'я вогнів.  Плекав нас біль по втраті України,  Кормив нас гніт і гнів на ворогів"    

20:05 18.10.2022

4 жовтня — Всесвітній день захисту тварин

    Сьогодні, 4 жовтня, у світі відзначають Всесвітній день тварин. Зважаючи на складні часи для нашої країни та виклики, які поставила перед нами війна, саме  зараз нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Всі ці емоції  подарував учням  1-В класу Урок доброти, присвячений тваринам. Дітки зі задоволенням розповідали про своїх улюбленців та турботи про них. На завершення уроку кожен виготовив з паперу собачку Фоксі, про пригоди якої діти із задоволенням слухали. Учні ще раз переконалися у тому, що відповідальне та гуманне ставлення до тварин, піклування про них робить наш світ кращим.

00:03 05.10.2022

З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!

     Робота вчителя - благородна праця. Сьогодні настало ваше свято – День учителя. Дякуємо вам за вашу працю, яку ви виконуєте сумлінно і з любов’ю вже багато років поспіль. Будьте щасливі і здорові!

20:40 30.09.2022

День учнівського самоврядування!

     29 вересня 2022 року в Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів N 2 відбулися цікаві зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив. Ми, найстарші учні школи, керували закладом та проводили уроки у 4-8  класах. Підготовка була ґрунтовною. Наш робочий день виявився нелегким, але успішним!     Зранку, у фоє школи, під акорди приємної мелодії, із кольоровими кульками-привітаннями одинадцятикласники зустрічали Учителів. Потім відбулася організаційна нарада під керівництвом новоствореної дирекції. Хвилювання. Розпочалися уроки… Тоді ми відчули всю відповідальність та важливість педагогічної праці. Після проведених занять – психологічний тренінг, а згодом - загальна педрада, де присутні ділилися яскравими враженнями. Розповідали про успішність своїх учнів, несподівані відкриття, кумедні випадки, складнощі й маленькі перемоги під час уроків. Цей день подарував нам багато позитивних емоцій. Ми переконалися в тому, що праця вчителя – нелегка і наполеглива, адже потребує змістовних знань, любові й терпіння до дітей та постійного саморозвитку. Дякуємо вам, шановні вчителі, за незабутні враження та життєвий досвід!

23:31 29.09.2022

Діти України за мир!

       Мир – це життя, щастя, радість, чисте небо над головою. Піснею, флешмобом та малюнками школярі Хустської ЗОШ I-III ст. №2 відзначили Міжнародний день миру.         На жаль, зараз для нас це не абстрактне бажання, а головна мета!

21:18 21.09.2022

Сьогодні в Україні відзначають День фізичної культури та спорту...

     Вже стало доброю традицією у другу суботу вересня відзначати свято усіх прихильників здорового способу життя, спортсменів та небайдужих людей – День фізичної культури та спорту. З метою виховання стійких навичок здорового способу життя, бажання займатися фізкультурою, оздоровчими  вправами, різними видами спорту у нашій школі були проведені веселі старти, ігри та розваги з учнями різних класів та категорій. Діти емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість, високий рівень спортивних умінь та засвідчили вірність гаслу - «Здорове і спортивне молоде покоління - сильна і незалежна Україна!».

13:06 10.09.2022

Всесвітній день запобігання самогубствам

     Щороку 10 вересня відзначається Всесвітній день запобігання самогубствам.  З метою формування ціннісного ставлення до життя та підвищення обізнаності учнів про значення самогубств, як глобальної моральної проблеми, психологом та соціальним педагогом школи було організовано інформаційну акцію. Зокрема, розміщено стенд з інформацією, про дану проблему, як можна їй запобігти та про важливість позитивного ставлення до життя.

13:02 10.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора