A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем знань!

Хай буде всім нам оцей день ,як свято, Хай буде щастя в серці у батьків,  Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий, Хай буде радість вищою від слів. Перший дзвоник. Ця шкільна традиція є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. Дуже хочеться, щоб шкільне життя було для вас, учні, цікавим, успішним, мирним та щасливим.

15:54 01.09.2022

Зустріч з майбутніми першокласниками!

  Сьогодні, 25 серпня відбулася зустріч в 1-Б з майбутніми першокласниками . Під час цієї зустрічі діти ознайомилися з розташуванням свого класу, правилами поведінки в школі, а також кожен з учнів намалював як він уявляє свою школу майбутнього.        Учні були в захваті від знайомства зі своїм класним керівником Ланьо Т.В., яка провела цю зустріч в ігровій формі.

21:25 25.08.2022

Вітаємо 200-бальників з НМТ!

    Навчальний рік 2021-2022 видався для випускників напруженим - дистанційне навчання, страх невідомості. Та життя в умовах війни продовжується - вони склали НМТ, обирають майбутню професію, виші для вступу. Випускники Хустської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 достойно склали НМТ і показали високі результати з окремих предметів:      • Буковецька Богдана Йосипівна -200 балів укр.мова, 200 балів математика; 

18:39 09.08.2022

У добру путь, любі випускники!

        Ось і настав цей довгоочікуваний  момент, коли випускники отримали свої свідоцтва і сміливо можуть вирушати в доросле та самостійне життя.         Пам’ятайте дорогі випускники, що двері школи  завжди відчинені для вас, а вчителі завжди  раді зустрічі! Повертайтесь з найвіддаленіших станцій свого життя  до рідного  порогу та школи,  не забувайте мудрі настанови вчителів і завжди залишайтесь Людьми!

12:43 01.07.2022

Щасливої життєвої дороги випускиники 9-х класів!

        Дев'ятий клас - це перехрестя. Хтось смілив. о зробить крок за поріг школи і продовжить здобувати освіту в коледжі, ліцеї. Ну, а хтось повернеться до школи, продовжить навчання в десятому класі. Щиро вітаємо випускників  дев'ятих класів Хустської ЗОШ І-ІІІ ст N2 із врученням свідоцтв про базову середню освіту!

17:12 30.06.2022

Ось і останній дзвінок....

        Закінчено черговий навчальний рік, проведено останні виховні години!Вітаємо всіх із  вдалими підсумками, великими досягненнями, хорошими результатами у навчанні та розумовій праці. Нехай заслужений відпочинок, канікули, наповнять ваші сили, подарують нові відчуття і враження, додадуть позитивних емоцій і зарядять енергією на майбутній навчальний рік. 

13:00 16.06.2022

Випускники Нової української школи

     Сьогодні у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів N2 пройшло свято вручення свідоцтв учням 4-их класів.       Під звуки козацького маршу присутні зустріли четвертокласників.        З вітальними  словами, найкращими побажаннями до учнів звернувся директор школи Зейкан Микола Олександрович та перша вчителька Ланьо Тетяна Василівна. А самі випускники порадували нас патріотичним флешмобом та піснею.       Бажаємо вам, дорогі діти,  мирного неба над головою, щасливого дитинства, чудових літніх канікул і нехай наше спільне бажання здійсниться якомога швидше!

18:26 15.06.2022

Екскурсія у музей з учнями 5-Б класу

Завершення навчального року - це завжди своєрідне підбиття підсумків, здобутих знань, умінь та навичок. Цікаво і змістовно провели останнє заняття з краєзнавства учні 5-Б класу у музеї  разом з учителем історії Лукач М.С., екскурсоводом Світланою Василівною та класним керівником Маланій Л.В. Немає цікавішої історії, ніж історія рідного краю. Екскурсія була тематичною. Відвідавши залу етнографії, де детально ознайомились із предметами побуту, занять та культури, учні отримали завдання створити проєкт "Одяг та харчування людей в минулому".

11:13 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора