A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Стежками Героїв України"

     Хто вони?      Герої України: герої історії чи сьогодення?  Саме під таким гаслом пройшли виховні заходи у 8-их та 10-а класі. Мова йшла про Герої Крут, Красного поля, бійців та партизанів УПА, про Героїв Небесної Сотні та Героїв російсько-української війни. Спільними нитками цих героїчних сторінок життя нашого народу проходять наші найбільші цінності: НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СВОБОДА, ГІДНІСТЬ. Цінуймо героїв, зберігаймо пам'ять про них, разом до перемоги над давнім ворогом.      Учні віддали шану героям та відвідали місця слави: Пам'ятний знак героям Небесної Сотні, героям Карпатської України та алею Героїв України.

21:31 20.02.2023

" Небесна Сотня: герої не вмирають"

​​    День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності, які дев’ять років тому віддали своє життя, відстоюючи нашу свободу та наші цінності.

08:39 20.02.2023

Шкільна акція " Подаруй тепло захиснику"

  Хустська ЗОШ №2 долучилась до акції "Подаруй тепло" - збір та виготовлення теплих речей для  батальйону Карпатська Січ. Carpathian Sich і нашого Чемпіона випускника Андрій "Бродяга" Ткачук.     Дякую всім вчителям, учням , батькам,що долучились до шкільної акції. ЗСУ - наша сила. Разом до перемоги! #подаруйтеплозахиснику

20:32 17.02.2023

У єдності сила!

16 лютого в Україні святкують День єднання. Свято зовсім молоде і було впроваджене указом президента України №53/2022 від 14 лютого 2022 року. Під час святкування цього свята на всіх будинках і спорудах всіх населених пунктів України рекомендовано підняти державний прапор та додати до одягу жовто-блакитні стрічки. Також на 10 годину ранку 16 лютого 2022 року заплановано виконання Державного Гімну України. День єднання несе собою важливу мету: показати, що українці єдина нація, яка любить свою Батьківщину та рідні землі. У той час поки багато іноземних ЗМІ кажуть, що 16 лютого стане днем нападу, президент вирішив зробити його Днем єднання.

21:00 16.02.2023

Всесвітній день читання вголос

Сьогодні до Хустської дитячої бібліотеки  завітали учні 1 -В класу.    Для них  провели флешмоб "Читання вголос". Всесвітній день читання вголос доволі молоде свято в Україні проводиться з 2010 року.Цю подію започаткував міжнародний освітній проект "LitWorld".      Дітки з інтересом розглядали і читали вголос книжечки,також з зацікавленністю відповідали на питання вікторини.      Класний керівник Заяць Т.В. підготувала для них " Щоденник читання". Захід пройшов жваво і цікаво

19:35 03.02.2023

В Хустській ЗОШ № 2 пройшло пробне НМТ

    Підготовка до НМТ - процес складний, оскільки включає великий обсяг інформації з різних предметів. Потрібно наполегливо працювати, щоб добре підготуватися і нічого не проґавити. Проте кожен майбутній випускник готується з окремих предметів. Тому, з ініціативи учителів- предметників, у нашій школі вирішили провести пробне тестування з української мови, математики та історії України. Завдання були складені педагогами, котрі викладають у 11 класах, відповідно до вимог НМТ. Учителі інформатики сформували тест у ґуґл- формі.    Пробне НМТ надало можливість учням відчути себе в реальних умовах проведення тестування, побачити над чим ще варто попрацювати. Але найголовніше - дозволило учасникам підвищити свої шанси на успішне складання тестів!

15:39 26.01.2023

Сила нації - в її єдності!

     Соборність - це ключовий аспект усвідомлення заходу України та Наддніпрянщини того, що вони мають спільну ідентичність, мову, культуру, історію та політичні традиції. Не зважаючи на те, де і хто народився, ми всі в одній країні, ми всі єдині. Ідею соборності України втілили в своїх малюнках учні Хустської ЗОШ І-ІІІ ст #2. Роботи пройняті патріотизмом і підтримкою наших ЗСУ, в яких військові з різних куточків України. Це ще раз демонструє важливість єдності українців сьогодні. Тільки разом збережемо незалежність!

10:04 22.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора