A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

До написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності - готові!

Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, А лиш камінь має. Як ту мову нам забути, Котрою учила Нас всіх ненька говорити, Ненька наша мила. У тій мові нам співали, Нам казки казали, У тій мові нам минувшість Нашу відкривали. От тому плекайте, діти, Рідну свою мову, Вчіться складно говорити Своїм рідним словом. С. Воробкевич

13:18 27.10.2023

Сьогодні відбулась неймовірно тепла і позитивна онлайн - зустріч із письменником Олександром Івановичем Зімбою, на яку ми дуже довго чекали.

    Учні із задоволенням спілкувались із автором та  поринули у дивовижний, цікавий світ пізнавальних історій про песика Бровка та котика Мурчика.  Готуючись до зустрічі, учні 2- В та 3-А класів створили в подарунок Олександру Івановичу, свої  власні історії, про пригоди Бровка та Мурчика в нашому рідному місті Хуст. А також запросили його відвідати наше мальовниче містечко. Щиро вдячні за багаторічну дружбу та любов до дітей!

13:12 25.10.2023

У школі завершилася декада військово-патріотичного виховання

     З 02.10 по 13.10 у Хустській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проходила декада військово-патріотичного виховання, присвячена Дню Захисників і Захисниць України. Протягом десяти днів рої 5-11 класів були активними учасниками вишколу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")., який проводив учитель предмету "Захист України" Антал М. М. Також в рамках декади проведено Урок мужності з учнями 8-11 класів, урок-гра з історії козацтва "Козацькому роду-нема переводу", змагання зі срільби, конференція до 81 річниці УПА, Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді" За нашу свободу". Учні молодших класів зустрілися з волонтером Чеховським Ігорем і передали нашим захисникам малюнки.

19:48 14.10.2023

День учнівського самоврядування

    День самоврядування - особливий захід для кожного учня, адже це саме той день, коли можна відчути себе вчителем, заступником директора чи навіть директором. Цього року учні були переповнені приємним хвилюванням, адже розуміли - сьогодні все в школі залежить від них.

08:20 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора