A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль освіти у Львові "Учителі майбутнього"

    Минула доба після фестивалю освіти у Львові "Учителі майбутнього". Із чим можна порівняти післясмак, отриманий від  калейдоскопу облич, знайомих і малознайомих, неймовірних майстерок, де ти пульсуєш у єдиному ритмі з однодумцями , що приїхали з різних куточків України й не тільки ...   Мабуть, такий післясмак залишає  справжня львівська кава, що вирізняється специфічною приємною кислинкою й наповнює кожну клітинку організму шаленою енергією. Надзвичайно вдячна всім, хто був чи став за ці два дні частиною мого особистого всесвіту і вкотре утвердив у думці, що вчителі важливі: ✓ Ольга Білак , Андріана Зейкан (Симоненко), Марина Молнар-Сугай - колеги, які добре розуміють, що вчительство - це постійне зростання; ✓ Олеся Калинич  - наставниця, колега, "граючий тренер", що вміє підкорювати будь-які вершини й вести за собою; ✓ Олег Слушний - власним прикладом доводить, що не потрібно боятися змін, труднощів, складних конкурсів та освітніх викликів. Дав слушну пораду (тобто прізвище повністю виправдовує): не треба ображатися на хейтерів, це найкращі наші промовтери; ✓ Artur Proidakov - учитель-локомотив, який ламає стереотипне бачення сучасного уроку й заряджає неймовірною енергетикою (і, так, пане Атруре, мені теж подобається Сергій Жадан); ✓ Тетяна Бутурлим - педагогиня, тренерка, яка вміє надихати на нові ідеї (я пам'ятаю Ваш "чарівний пендель" на курсах - дуже допоміг ); ✓ Анастасия Онатий - креативна тренерка, яка змогла на своїй майстерці  (дууууже цікавій) зібрати вчителів української мови, математики, історії, початкових класів і НАВІТЬ !!!! фізичного виховання! Це був найвищий освітній пілотаж; ✓ Tania Yuzviak - це світло в чистому вигляді . Тетянко , надзвичайно рада була зустрічі! ✓ Тетяна Парадовська , Світлана Дячок ,  Liudmyla Tabolina  - це невгамовні  бджілки-трудівниці , які зуміли переконати освітян , що в добі таки більше 24 годин. Цей список неймовірних людей, звісно, мав би бути довший , та, переконана, буде ще не одна нагода згадати всіх. Життя ПРЕКРАСНЕ, бо на освітньому фронті справжні воїни світла!

22:42 25.06.2023

18 червня учні, їх батьки та вчителі мали змогу відвідати виставу "Чарівне горище"...

     Насолодилися захоплюючим сюжетом  та неймовірною грою наших зірочок- талановитих студійців,учнів вже 11-А класу- Борис Тімеї- головна роль Ліни, в вуста якої вкладено дуже багато повчальних фраз та висновків та Дана Крістіана- колоритна роль Короля лінюхів ,які були зіграні майстерно і бездоганно! 

22:31 19.06.2023

Ось і пролунав Останній дзвоник!

Школа — велика дитяча країна, В ній відкривається білий наш світ. Тут пізнає себе кожна дитина, І відправляється звідси в політ. Знань надається тут першооснова, Жити, дружити учились ми в ній. Школу скінчили та линемо знову В дзвінкоголосий і радісний рій. В школі так щиро сміятися вміли, Рішення легко приймалися в нас. Впевнено всі ми до мрії летіли... А повернутись не сила й не час...

22:39 01.06.2023

Шляхи підвищення якості освіти в умовах Нової української школи

    1 вересня 2022 року вчителі 5-х класів прийняли естафету впровадження реформи НУШ.           Протягом навчального року педагогічний колектив працював над організацією ефективного освітнього процесу, створенням безпечного середовища, впровадженням інноваційних форм та методів роботи. Підсумки роботи в 5-х класах обговорили на засіданні педагогічноі ради «Шляхи підвищення якості освіти в умовах Нової української школи»: - Про фахову компетентність учителя як важливу умову впровадження нових Державних стандартів (Прибуш Н.В.) - Новий Державний стандарт базової середньої освіти - матриця академічної свободи (вибір та впровадження модельних навчальних програм НУШ: успіхи та виклики) ( Шеверя М.Ю.) - Крок до порозуміння. Робота в інклюзивному класі та групі. Педагогіка партнерства. (Деяк Н.М.) -Практична реалізація принципу дитиноцентризму - максимального врахування здібностей дитини, її потреб та інтересів. (Лукач М.С.) - Оцінювання в 5-х класах НУШ: особливості та проблеми наступності . (Попович І.В.) -Особливості формування математичної компетентності учнів 5- х класів в умовах НУШ.(Кляп М.Й.) - Сучасний урок - якісний урок. ( Білак О. В.) - Колективні творчі справи як засіб формування особистості й колективу. (Ілик  Т. Ю.) - Про спільну роботу шкільної бібліотеки та вчителів щодо формування в учнів інтересу до читання. (Крічфалушій Л.М.) Упевнені, що злагоджена робота шкільної команди допоможе долати нові виклики на шляху впровадження НУШ!

09:15 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора