A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку першого грудня. Символ боротьби зі СНІДом — червона стрічка, без неї зараз не проходить жодна акція. Вона є символом розуміння та солідарності в цій нерівній боротьбі. Учнівський та педагогічний

    Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку першого грудня.     Символ боротьби зі СНІДом — червона стрічка, без неї зараз не проходить жодна акція. Вона є символом розуміння та солідарності в цій нерівній боротьбі.     Учнівський та педагогічний колектив Хустської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 долучилися до цієї акції. Кожен небайдужий носив стрічку, учні класів малювали малюнки на тему «Не будь байдужим!!!». Також соціальним педагогом Вучкан Н.М. було оформлено інформаційний стенд, в якому взяли участь вихованці та педагоги нашої школи  «Що ти знаєш про ВІЛ та СНІД?». А також з вчителем Основи здоров'я Огняник О.М.по класах були проведені інформаційні хвилинки «Правда про СНІД».

20:20 01.12.2023

Успіх заходу цілком залежить від підготовчої роботи.

    Коли ми ініціювали проведення учнівської  конференції, ставили за мету провести захід , який мав би створювати цілісність настрою, викликати переживання. Прагнули до залучення широкого кола учасників, щоб кожен зміг проявити свої знання, здібності і обдарованість.      Дякую команді однодумців, колегам- історикам, консультантам ЦПРПП за допомогу в організації заходу.

16:05 23.11.2023

Пам'ятаємо. Єднаємося. Переможемо.

    Мало знайдеться не тільки в історії України, а й світу, таких жахливих трагедій, як Голодомор 1932-1933 років, який випав на долю народу найродючішої і найблагодатнішої землі - України.  З метою обміну результатами наукових  досліджень, що стосуються наслідків та причин цієї трагедії та вшанування мільйонів безневинних жертв на базі Хустської  ЗОШ I-III ст. N2 разом з Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено міську учнівську конференцію до 90-х роковин Голодомору-геноциду українського народу 1932-1933 років.       Перед початком конференції учасники мали змогу переглянути тематичну виставку "Голодомор-геноцид 1932-1933 рр. Пам'ятаємо- перемагаємо". Захід розпочався з неймовірного виконання безсмертного творіння М. Скорика -   "Мелодії", яка уже впродовж декількох десятиліть переконує у стійкості духу і волелюбності нашого народу, його здатності подолати всі випробовування й відродитися після трагедій ( Янюк Н.М., Грицак В.І). Із вітальним словом до учасників звернулась Плешинець І.М., консультант ЦПРПП, координаторка професійних спільнот суспільних дисциплін, яка відмітила, що Україна вшановує 90-ті роковини Голодомору в реаліях нової боротьби за виживання української нації. Під час заходу було представлено 19 доповідей, які всебічно висвітлили результати наукових досліджень причин, втрат українців внаслідок злочину геноциду, вчиненого московським комуністичним режимом на чолі зі Сталіним. Подякувала учасникам конференції та їх наставникам за змістовні та глибокі доповіді заступник ЗНВР Бордей В.Й. Вивчати та доносити правду про трагічні сторінки нашої історії - це наш моральний обов'язок перед невинними жертвами тоталітарного режиму.

19:44 22.11.2023

УКРАЇНА -КРАЇНА НЕСКОРЕНИХ!

    День Гідності і Свободи  - це наш унікальний український спосіб відстоювати власні громадянські свободи, права і свій вибір творити майбутнє. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших предків!

19:30 21.11.2023

До Міжнародного дня відмови від паління для учнів 6-7 класів практичним психологом Кедик М. Й. було проведено бесіду про загрозу для здоров’я від сигарок та вейпів.

    Мета заходу - привернути увагу учнівства до небезпеки тютюнової епідемії, заявити про свої права на бездимне середовище та протидіяти залежності, яка вбиває. 

21:11 17.11.2023

Рух - це життя!

   Спортивна челендж-руханка для вихованців закладів освіти! Учні 4-6 класів нашого закладу доєдналися до проєкту Закарпатської обласної військової адміністрації та провели  спортивний  захід і у своїй школі!

21:49 16.11.2023

Спорт – це життя!

   Спорт завжди був невід'ємною частиною здорового способу життя людства. Він допомагає нам підтримувати тіло сильним, активним  та здоровим. Сьогодні  вчителі Хустської ЗОШ I-III ст №2 провели змагання з різних видів спорту. Активні та здорові вчителі - запорука майбутнього України.

16:38 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора