A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Добра справа починається з доброго серця.

   Наші п‘ятикласники разом з класним керівником Кляп М. Й. та асистентом учителя Деяк Н.М. ініціювали добру справу: приготування цілющого меду з кульбаб для наших захисників.    У народній медицині такий продукт рекомендують вживати регулярно як добавку до раціону для відновлення сил та зміцнення здоров’я.     Щиро дякуємо нашим невтомним бджілкам!

15:40 24.04.2023

22 квітня - Міжнародний День Землі

     22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.      День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево    Отож, і учні нашої школи  взяли участь у святкуванні Міжнародного Дня Землі.

12:12 22.04.2023

Вітаємо з Великоднем!

     Великдень – величне і світле свято для кожного з нас. Кожна родина веде ретельні приготування, прибирає та прикрашає оселю.     Наша шкільна родина теж готувалася до свята, як належить.      Цьогоріч учні розповідали вірші, виготовляли писанки, малювали малюнки, робили великодні композиції.    Дитяча творчість не залишила нікого байдужим. Віримо, що спільними зусиллями ми переможемо і Україна розквітне для мирного, незалежного і щасливого життя.

21:19 15.04.2023

"Христос Воскрес! Віримо в Бога і ЗСУ!"

    Учні школи долучилися  до привітань воїнів - закарпатців з Великодніми святами вітальними листівками та писанками.     Нехай ця весна буде переможною!

13:15 07.04.2023

20 березня в Україні і світі святкують Всесвітній день Землі.

     Вперше День Землі був відзначений у 1970. Це свято чистої Води, Землі і Повітря. Свято, яке має на меті об’єднати людей планети щодо захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу людей до проблем екології нашої планети.

22:23 20.03.2023

20 березня відзначається Всесвітній день казки.

       Казки - один із головних елементів культури будь-якого народу. Такі народні твори переказувалися та переказуються з покоління в покоління. Є казки для дітей, є і для дорослих.      «Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читайте їм казки. Якщо ви хочете, щоб вони стали ще розумнішими, то читайте їм більше казок» Альберт Ейнштейн

14:37 20.03.2023

Завершення декади цивільного захисту в Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

      Школа – це місце, де діти проводять значну частину свого часу й отримують основну освіту. Тому вона має бути безпечним місцем для навчання та відпочинку дітей.       Вміння школярів реагувати на небезпечні ситуації, діяти правильно та ефективно може допомогти зберегти їх здоров’я та життя.

16:09 16.03.2023

У Хустській ЗОШ №2 відзначили 84-ту річницю з дня проголошення незалежності Карпатської України

     Нині ми вшановуємо борців за Карпатську Україну, і сьогодні ж найкращі українські чоловіки продовжують кров'ю і життям відстоювати кордони нашої держави.       У школі проведено ряд виховних  заходів: бібліотечний урок "Історія карпатських українців", вшанування січовиків на Красному полі, екскурсія до місця проголошення незалежності Карпатської України, виставка плакатів до 84 річниці Карпатської України.      Тож вклонімося синам Закарпаття, дружинам, матерям, усім, хто втратив близьких у цій боротьбі. Ми повинні бути гідними їхнього подвигу!

16:01 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора